ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Caracteristici Balanta horoscop



 







Balanta este simbolul zodiacal numai că nu este nici animale, nici umană - dar cu siguranță că nu te face nici mai putin om. De fapt, Balanta este printre cele mai sociabil semnelor. Ca scale de vechi au fost cu adevărat "echilibrează", astfel încât să-ți fac caute echilibrul în tot ceea ce face Balanta. Ați răspuns la situații cu har ca Balanta încearcă să pună pe alții la usurinta. Artistic, Balanta incearca sa echilibreze forma, conținutul, culori si elemente, și din acest motiv pot fi trase spre eforturile creative.
Actul de echilibrare mai mare este între sine și ceilalți, și este aici ca Balantele multe concentreze energia lor. Aici, în domeniul relațiilor interpersonale, ești un campion. Balanta știe cum să fie gazda fermecător sau hostess. Balanta poate simti ceea ce alții doresc înainte de a le cere pentru el. Și puteți face nevoile altora o prioritate mai mare decât a ta. De fapt, Balanta este diplomații de transfer ale zodiacului, merge înainte și înapoi între cele două extreme până la o soluție negociată este.
Motto-ul Balanta ar putea fi "Pentru fiecare acțiune există o reacție opusă și egală." Acesta este sentimentul înnăscut de cauză și efect care te face sa atât de eficient ca un strateg. Fie că se joacă șah, consiliere relație sau de planificare civică, știi cum să fie eficiente în timp ce sejurului în mijlocul drumului. Atitudinea ta lejer poate servi tine și pe alții bine, dar nu uitați că nevoile tale nu pot merge în totalitate neimpliniti sau nu va avea nimic să dea altora.Element: AerElementul astrologic de aer reprezinta circulație. Și mișcarea mai eficientă între două puncte este adesea un gând. Semnele de aer sunt gânditori. Acestea subliniază intelectul peste alte funcții. Cu mintea activă și o bună cunoaștere a limbii, semnele de aer sunt naturale născut comunicatori. Ele pot fi ușoare și răcoros ca suflarea de primăvară, dar cuvintele lor pot transporta, de asemenea, puterea de a forta vantului furtuna.Casa a șaptea: ParteneriDacă Prima Casă reprezintă de sine, Casa-al șaptelea opusul acesteia, reprezintă cealaltă. Acest lucru poate fi un partener de afaceri, un soț sau orice alt tip de relație între egali. Cel mai adesea, acest lucru este în cazul în care ne uităm pentru a vedea cum te raportezi la alții în viața ta.Planeta cheie: VenusVenus este planeta iubirii si dorinta. Ea este responsabilă de romantism si frumusete. Dar Venus nu este doar despre dragoste fizica, ea este, de asemenea, un simbol al iubirii ideale. Când vedem un tablou frumos, sau alte lucrări de artă sau, Venus este prezent. Ea este frumusețea unui trandafir la fel de mult ca ea este atracție trebuie să iubim pe cineva. Ca planeta cheie de Balanta, Venus este despre percepția frumuseții ca un ideal. Aici, ea este buna amestec de culori, combinația potrivită de muzică sau descriere perfecta poetică a iubirii, în sine.Cea mai mare Forța de dvs.: harul tău și farmec atunci când ai ajuta pe alțiiSlăbiciune dvs. Potential de: Uitand sa aiba grija de nevoile tale