ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

caracteristici fecioara horoscop




 





Semnul grafic al șaselea zodiacului, Fecioarele sunt ușor de la fața locului în public. Pentru un singur lucru, ei nu ar fi tipa plămânii lor afară. În schimb, ei se vor plasa în cea mai liniștită colț al camerei citind o carte. Cu caracteristici atractive inerente într-o Fecioara, aceste creaturi destul va fi întotdeauna îmbrăcat în haine elegante și inteligente și perfecționist în care acestea sunt vor observa cele mai mici detalii din jurul lor, fiecare minut care trece de măsurare. Fecioarele evita adunări sociale cu excepția cazului în care sunt datori. Aveți șanse bune de a găsi-le de lucru pentru ore târzii la locul de muncă, mai degrabă decât salt de la un club. Este greu pentru ei să fie lipsită de griji în care acestea sunt în esență, deranjat la locurile aglomerate. Ca să nu mai spun că nu se bucură de distracție ocazional, dar datoria solicită ei, mai devreme decât o face cu altcineva. Prea absorbit în munca lor, Fecioarele nu sunt tipul care daydream sau doresc la stele.Fecioara Caracteristici:
Primul lucru care atrage atentia oamenilor atunci când îndeplinirea acestor oameni este teamă că ei au petrecut toata noaptea rezolvarea un puzzle în capul lor sau griji despre ceva. Este foarte probabil că erau. Vine în mod natural vă faceți griji pentru ei. Unii ar putea spune chiar că sunt dependent de ea, dar ele pot ascunde în spatele tuturor zâmbetul lor frumos. O altă caracteristică fizică ce atrage atentia oamenilor este ochii lor ispititoare și atrăgătoare. Deci, clar și spumante sunt ochii lor, care se poate vedea reflexia lui în ele. Ei uimi cu inteligenta si claritate de gândire. Grațios și fermecător în aspectul lor, Fecioarele au cifre de bine echilibrate și proporționat. Fata are un aspect inteligent, cu caracteristici clare și delicat, buzele sunt pline sau darnic, pielea echitabil și clare. Cu atât de mult de oferit, Fecioarele sunt extrem de agitat și critică a modului în care acestea se dovedesc fie în persoană sau în fața aparatului de fotografiat. Dacă aveți un ochi vultur, veți observa le molid până și repara parul lor în fața oglinzii, în mod evident atunci când ei cred că sunt singuri. Conștient sau inconștient, Fecioarele lua o mulțime de timp in alegerea ceea ce poarta, de obicei, si arata foarte bine dovedit. De obicei mici in construită, Fecioarele nu ar trebui să fie văzută ca organism slab. Nu te lăsa păcălit cu trupul mic și caracteristici moi si delicate, au o mulțime de forță interioară și poate suporta prelungirea orelor de lucru decât adversarul dur cautati.Fecioara Trăsături:
Tu trebuie să fii gândire-Doamne ce tam-tam! Dar nu fi orbit de stilul lor de viata pretentios si dogmatice. Lot de Fecioarele sunt binecuvântați cu spirit ingenios. Se poate prinde o bucatica din ea cu observațiile lor lateral excelent de care, probabil, acestea sunt renumite pentru, în grupul lor. Fecioarele posedă farmecul Mercurial, care este greu de ignorat. Fără îndoială sincer și de încredere, Fecioarele poate fi cel mai bun prieten ai avut vreodata. Ei fac bine consilieri, din cauza capacității lor de excelenta să se uite la o situație din punct de stand logic, mai degrabă obtinerea totul emoțională despre asta. Deși mulți oameni să ia sfatul lor ca intruziuni în viața lor, mai ales atunci când sfatul este cam deplasat, ar trebui să-i asculți în care acestea sunt cunoscute pentru a oferi cele mai bune sfaturi și pentru binele propriu. Fecioarele, de asemenea, sunt foarte special cu privire la sanatatea lor. Acestea sunt cele mai bune persoane pentru a avea atunci cand esti bolnav, deoarece va fi primul care să se grăbească la un magazin de droguri pentru a vă pastilele potrivite și să aibă grijă de tine ca pe propriul copil. Acesta este motivul pentru care Fecioarele fac asistente medicale bune. Ceea ce este interesant este faptul că, aceste specii greu de lucru poate fi extrem de leneș și foarte nerăbdător uneori. Ei devin nervos, rău temperat și mustra în special atunci când acestea se confruntă cu vulgaritate, idiosincrazii și nepăsare. Ei au foarte puține mituri despre viața și oamenii chiar și atunci când vine vorba de viața lor de dragoste. Ei sunt conștienți de incapacitatea și deficiențele de soț sau iubit-o. Cu toate acestea, menționate ca o mie de ori deja, cel mai bun caracteristică a unei personalități Fecioara dă sută la sută pentru a sarcinii la mana. Ei doresc lucru să fie făcut perfect. Fecioarele nu lasă loc pentru îmbunătățire, deoarece o fac cu cele mai bune de capacitatea lor și vor lăsa nici o piatră neîntoarsă pentru a finaliza acest proiect, ei sunt de manipulare. Fecioarele ca fiind destul de critice de defecte prezente la alții, dar nu binevenite orice sugestii sau critici din partea nimănui nu pentru că sunt prea mândri să-l accepte, ci pentru că ei sunt conștienți de lacunele prezente în ele. Se poate spune că Fecioarele sunt cel mai critic propria lor.Fecioara Compatibilitate:Fecioara si Berbec:
Fecioara fiind guvernata de Mercur, nu amesteca bine astrologic cu tendințele de pe Marte Berbec. Fecioarele sunt de constatarea defecțiunilor și de precisă pentru personalitatea Berbec. În cazul în care Fecioara va fi logică și analitică, Berbecul va deveni nerăbdător.Fecioara si Taur:
Nu este un meci bun din nou, ca Taurul nu va avea niciodată drumul său cu o Fecioara. Mai mult, un Taur nu-i place să fie criticată sau basici care Fecioarele sunt renumite pentru. Ambele dintre ele sunt semne de pamant, cu toate acestea în cazul în care Taur crede în afișarea de emoții, Fecioarele vor fi copleșit cu o astfel de izbucnire de emoții fiind o persoană foarte rezervată.Fecioara si Gemeni:
Pentru o relație continuă și în curs de desfășurare, aceasta nu este o pereche buna. Chiar dacă, ambele semne sunt sub influența planetei Mercur, Geamanul este calculative și analitic, întrucât Fecioarele sunt revendicativă și mai critică. Dorința de a Gemenilor aduce o schimbare în lume nu ar fi distrus prin realismul Fecioara. Deși complet diferit în natură, aceste doua semne interese comune pentru haine bune, curatenia, fiind familiarizați cu oameni care sunt implica in vanatoarea intelectuale și artistice. Prin această platformă comună, un amalgam Fecioara-Gemeni poate forma.Fecioara si Rac:
Cererile nesățioși Fecioara ar putea perturba Racii în urmărirea lor de pace și liniște. Racii nu va fi fericit cu abordarea directă și practică Fecioara la toate aspectele în fața lor, ca fostul crede în abordarea sentimentala si afectuos la lucruri. Critica cicălitoare și constantă Fecioarele "va obliga zodia Rac timide pentru a merge înapoi în coajă lor și să nu iasă. Acest lucru ar duce Fecioara in nebunie completă.Fecioara si Leu:
Există șanse bune de aceste doua semne merg bine împreună. Big Hearted Leul va da drumul de natura critica Fecioara, iubesc spirit și vigilență. Pe de altă parte, Fecioara va avea bucurie în realizarea lui Leo și bucurați-vă simțul umorului semnul și natura iubitoare. În cazul în care vă permite să Fecioara Leu bucura de toate lumina reflectoarelor și luptă de la critica dorința lui Leo de a fi în centrul atenției, acest duo ar putea avea o relatie de succes ..Fecioara si Fecioara:
Pol similară resping. Această regulă se aplică de fizica aici. Ambele vor avea un impuls să câștige unii pe altii în războiul de inteligența și ceea ce este interesant este faptul că ambele adversarii vor fi la fel de potrivite. Una dintre acestea ar vorbi despre vina altele, la lungime și vice-versa. Totuși, dacă ambii se specializează în lucruri diferite, profesional, relatia are sanse mai bune de lucru.Fecioara si Balanta:
Un alt tânăr care ar avea probleme la punerea la unul cu celălalt. Ca și Leos Taurii, Balanta de asemenea, nu pot accepta critica pe care Fecioarele maestru la. Fecioara atenția la cele mai mici detalii de ar conduce Balanta nebun care disprețuiește detalii.Fecioara si Scorpion:
Aici este o combinatie care admira reciproc. Mintea Fecioara este extrem de captivat cu misteriosul Scorpion. Mai mult decât atât Scorpionii sunt cel mai puțin probabil să descurajeze de la obiceiul de a supăra Fecioara. Fecioara apreciaza abilitatea de a calcula Scorpion, circumstanță și pentru a evita situațiile de risc înainte ca acestea să devină controverse. Din nou, în cazul în care Fecioara poate descuraja de la rănind mândria Scorpion, această combinație poate deveni una de durată.Fecioara si Sagetator:
Dragoste Sagetator pentru libertate și schimbare poate fi prea mult să se ocupe de Fecioara lumești și urbane. Usor sa pentru o Sagetator de a cădea în dragoste cu o Fecioara, din cauza moduri urmă îngrijite și curate. Dar, odată ce introduceți o relatie, Sagetatorul poate obține copleșit cu modul de viață Fecioara. De asemenea, Sagetatorul va fi iritat cel mai mult cu certurile constante Fecioara si Fecioara nu ar trebui să găsească o mulțime de lucruri în Săgetător să se plângă.Fecioara si Capricorn:
Cele două semne au o mulțime de asemănări și, prin urmare, sunt foarte compatibile. Ele oglindesc, uneori, reciproc, în multe feluri, care evită dezacord într-o mare măsură. Ambii au o înclinație pentru aspectul elegant și împrejurimile. Ei fac, de asemenea, prieteni foarte buni atunci când lumea exterioară devine prea greu de manevrat. Această alianță Mercur-Soare găsește valori complementare în domeniile care necesită abordare practică și realistă. Cu toate acestea pot exista lipsa de Romance ca ambele sunt un pic timid si rezervat în acest domeniu.Fecioara si Varsator:
Varsatorul este plin de surprize, care nu este ceva care Fecioara este complet confortabil cu. În cazul în care există o mulțime de lacune în nivelurile educaționale ale doi, relatia va fi greu sa isi desfasoare cu. Pe tip aceeași mână parte de educație și profesia mărește șansele de fericire. Nu există nici o cale de mijloc atunci când vine vorba de aceste semne, este fie foarte bine sau foarte rău.Fecioara si Pesti:
Aceste doua semne sunt poli opuși și că nu este doar o expresie. Acestea diferă în tot ceea ce fac sau pune mâna pe. Aceasta va necesita o mulțime de răbdare și toleranță din partea Fecioara să se ocupe de temperamentul capricios si sentimentala a Pestilor. În cazul în care Fecioara poate arăta un pic de partea sa sentimentală (care este, uneori, greu de găsit), relația poate merge un drum lung.Fecioara stele Piatra:
Piatra stea Fecioara este Sardonyx. Acest lucru nu ar trebui să fie confundată cu piatra nașterea lor, care este Sapphire. Deși proprietățile Sardonyx nu au fost discutate salbatic, se crede ca pentru a crește rezistența și încrederea în sine în purtătorului, revărsând optimism în viața cuiva. Sardonyx este un membru al familiei cuarț, care vine într-o varietate de culori.Fecioara Culoare:
Albastru Culoarea este norocos pentru Fecioara. Albastru reprezinta dragostea, pacea și expresii simbolizeaza de fericire. Deși ar trebui să fie evitată Albastru pentru a fi purtat pe data gravă, are un efect calmant asupra nervilor, care este esențial pentru minte anxios Fecioara. Albastru este considerat a fi culoarea minții. În cazul în care nuante puternice de albastru activa claritatea de gândire, nuanțe moi calma mintea și de a ajuta la concentrare.Fecioara Planeta guvernatoare:
Planeta guvernatoare a Fecioarei este Mercur. În mitologia romană Mercur este zeul comerțului, de călătorie și de hoție. Numit ca un mesager aripa în mit Roman, ea este un reprezentant de adaptabilitate, ceea ce face o persoană se adapteze în consecință, în împrejurări diferite, prezentate în fața lui / ei. Astrologic, mercurul este conectat cu mintea. Acesta este furnizor de înțelepciune și procesează cantitate uriașă de informații în noi. Mercur tinde să facă o persoană detaliată, critică, și înșirate de mare.