ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

caracteristici pesti horoscop










 



Comparație cu simbolul său, pește: Pesti este simbolizat de înot doi pești în direcții opuse. Pestii de multe ori simt ca acestea sunt trase in directii diferite, ceea ce face dificil de a lua decizii concrete. Simbolul de pește a fost asociată cu urmași ai lui Isus Hristos.

 
Simbol pentru Pesti poate fi văzută ca reprezentând două înot pești în direcții opuse. De asemenea, acesta prezintă două semilune de exterior receptivitatea îndreptate, deținute împreună de către linia de materie. Semnul Pestilor este considerat un semn receptiv - una care este impresionabil, spirituală, și deschis la minte.
Soarele in Pesti
(Soarele este in Pesti perioada 19 februarie 20 martie, în funcție de an).
Ca semn al XII-lea și ultimul zodiac, Pesti conține în sine o experiență pic de toate semnele. Acest lucru dă Pesti Suns capacitatea de a identifica cu oameni din toate categoriile de viață-din toate mediile-într-un fel. Aceste persoane nu sunt numai schimbătoare și adaptabile, au mințile deschise și înțelegere extraordinară. Dar Pestii în sine este de multe ori neinteles. Pestii Sori pot petrece o buna parte din dorinței lor de viata pentru înțelegerea, iar pe de altă parte într-o stare de nemulțumire divină. Suferința este uneori glamorized în lume Pestelui.
Soarele in Pesti oamenii sunt frecvent raportat ca insipid, dar acest lucru este tot o chestiune de opinie. Ce veți găsi în spatele unui vag directie, maniera Spacey este o persoană profund cu vise reale. Visele lor sunt mai mult decat obtinerea ca gard sau de a face-o scara ierarhică. Pestii sunt reglate la un scop mai înalt și visele lor transcende individuală. O dragoste profundă pentru omenire, și compasiune care nu cunoaște limite se găsește cu această destinație de plasare a Soarelui.
Pestii nu sunt cunoscute a fi acerbă tipuri de afaceri, nici nu sunt date aruncându-se în lume într-un mod agresiv. Dar nu fac nici o greseala despre asta, Pestii pot fi extraordinar de succes atunci când se administrează șansa de a se exprima. Artele, de marketing, de muzică, de predare, teatru, arte de vindecare ... toate acestea sunt domeniile în care se pot găsi expresia Pesti. Imaginația lor, acordaj pentru umanitate, și intuiție remarcabilă le înzestrează cu daruri de invidiat de înțelegere și de creativitate.
Pestii sunt un semn de-atât sensibil sensibil la critici și sensibil la sentimentele altora. Ușor de atins de către suferința umană, cel puțin în teorie, Pesti n-ar strica o muscă. Ei cred în oameni, sunt profund rănit de comportamentul uman compassionless, și au un timp de greu să spună nu. Realitățile dure sunt evitate fie prin comportamentul evazionist sau de auto-amăgire, dar orice realitate acum și, din nou nu ridice capul urât, și lovește peste cap Pesti. Acesta este un moment trist, într-adevăr. Pesti se retrage în propria lor lume, de sine-compătimitoare și oferind discuții PEP pentru a se ("Nu voi mai avea încredere din nou!"). Siguri, însă, că aceste perioade sunt destul de scurta durata si chiar utile. Pesti pare a deriva de energie din lor (în general scurt) crize de autocompătimire. Ei vin înapoi mai puternică, cu un arc în pasul lor, gata să se confrunte cu lumea din nou, la fel ca și, în cazul în care nu mai mult, plin de compasiune și de încredere cum au fost înainte. Unii s-ar putea întreba, chiar dacă Pesti găsește plăcere în suferință. Uneori, acest lucru este cazul, dar de cele mai multe ori, Pesti trage o mulțime de energie creatoare din tristețe. Pestii sunt poet sau artist cu angoasa, deși această trăsătură este de multe ori mult mai evidentă, cu Luna in Pesti.
Unii găsesc tendința Pesti "pentru a fi târziu pentru numiri, eșalonate comportament, si neatentie suma de iresponsabilitate. Pestii ar fi șocați să știe acest lucru, cu toate acestea. Cine ma? Pestii se întreabă. Iresponsabil? Pestii Suns absolut de ingrijire-lor de dragoste nu cunoaște limite, dar se retrage din viața lor obișnuită (dacă acestea sunt la fel de simplu ca visele sau plecări efective) că așa par să aibă nevoie de fiecare acum și, din nou, nu sunt întotdeauna ușor de înțeles de a nu-prostii semne, cum ar ca Fecioara sau Berbec.
Pestii Multe par aproape alergic la lucruri cum ar fi liste de cumpărături, hărți, de ghidare, și instrucțiuni, precum și pentru unele suflete curajoase, chiar și ceasuri de mână - ei preferă să se simtă prin modul lor de viață decât să urmeze un plan.
Am găsit o mulțime de artiști, poeți și muzicieni, cu Soarele (și alte planete personale), in Pesti. Temele Pestii sunt țesute de-a lungul melodii ale lui Billy Corgan a Smashing Pumpkins si Nirvana Kurt Cobain Kurt a, de exemplu.
Unele persoane celebre cu Soarele in Pesti: Elizabeth Barrett Browning (Soare, Mercur, Venus, Marte si in Pesti), Drew Barrymore (Soarele si Venus in Pesti), Kurt Cobain (Soare, Mercur, Venus si in Pesti), Smashing Pumpkins " Billy Corgan, Cindy Crawford, Billy Crystal (Soare, Mercur, Marte si in Pesti), Albert Einstein, George Harrison, Kato Kaelin (Soarele și Luna in Pesti), Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr., Michelangelo, Aidan Quinn (Sun și Luna in Pesti), Rob Reiner (Soare, Mercur, Marte si in Pesti), Dr. Seuss, Sharon Stone, Elizabeth Taylor (Soare, Mercur, Marte si in Pesti), Bruce Willis
Luna in Pesti
Pestii lunare sunt cunoscute a fi visatoare si nu întotdeauna în contact cu realitatea. Cu toate acestea, deși aceste persoane pot să nu prezinte întotdeauna lumea reală savvy de zi cu zi, problemele practice, care le fac pentru acest lucru cu intuiție remarcabilă. Ele se pot pune în pantofii oricine cu usurinta extrema. Pe partea plus, aceasta le înzestrează cu compasiune și dragoste remarcabilă. Partea de jos cu această capacitate aparentă de a descompune limitelor este că acești oameni pot pierde cu ușurință ei înșiși în suferința altora.
Simțul umorului este încântător de prostie și un pic ciudat. Acestea sunt suflete perceptive care par a fi la curent cu toate nuanțele și subtilitățile ale naturii umane. Adesea, aceasta vine printr-un puternic sentiment al umorului, care este mai mult de natură receptiv decât tipul de simț al umorului care ar face oamenii "viața partidului". Este, în general, destul de ușor să-i chicotind.
Luna in Pesti oamenii pot fi etichetate ca eșalonate, dar există o mult mai mult pentru ei decât îndeplinește ochi. Ei simt lucruri, și să se bazeze pe intuitia lor. Pur si simplu nu se simt bine pentru ei să facă altfel. Stare de visare lor poate însemna o mulțime de momente de neatentie. Aceste perioade de uitare le pot ateriza în tot felul de predictii cu alte persoane care pot foarte ușor înțelege greșit aceste suflete complexe. Fără o mulțime de spațiu și timp pentru a daydream, Moons Pesti obține cu ușurință supraîncărcat cu viața. Dă-le camera pentru a fi singur cu ei înșiși, și sunt, în general, în măsură să-și asume. Lume, chiar daca stilul lor atunci când fac acest lucru nu este întotdeauna ușor de înțeles convențional sau
În general, considerate moale și dulce-inima, lunar Pesti grijă de alții și sunt ușor de atins de către suferința umană. Această tendință castiga reputatia ca le fraieri pentru povești triste. Deși acest lucru poate fi uneori adevarata, multi Pesti spun ca Luna să învețe, în timpul vieții lor, cum să discearnă între sinceritate și manipulare. Totusi, ei cu siguranta nu au o multime de colturi moi.
In relatiile personale, Pesti Luna oferă și cedarea. Acestea sunt în general deschise la un nivel sexual, într-un mod liniștit. Fanteziile lor poate fi mult mai amplă, complexă, și bogat de emoție. Dragostea este strâns legată de sexualitatea lor. Pestii cele mai lunare sunt timizi, au nevoie de un iubitor de încredere pentru a le scoate.
Există o latură încântătoare acceptând să Luna in Pesti, care este uneori confundat cu slăbiciune. Pestii sunt semnul XII-lea și ultimul al zodiacului, și, astfel, poartă cu ea un pic din fiecare semn al zodiacului. Ca urmare, ei văd ei înșiși reflectă în comportamentul altora, oferindu-le compasiune aparent fără margini. Deoarece Luna reprezintă natura noastră instinctivă, Luna in Pesti pare să știe cum stau lucrurile simți fără experiență reală. De exemplu, ei nu pot fi făcut sex, dar par să știe totul despre asta - chiar și, sau mai ales, subtilitățile de ea. Cei care nu sunt prea timid facă actori și actrițe minunat. Această capacitate de a empatiza, chiar și în lipsa de experiență le conferă o minte și o inimă deschisă. Cele mai mult timp pentru a exprima acest lucru prin scris, muzica (atât de ascultare și de a face), poezie și artă - de fapt, cei mai fericiți oameni cu această poziție face doar asta.
Desi unele sunt doormats, majoritatea Pesti Oameni de Luna știu instinctiv atunci când acestea sunt datorate pentru o reîncărcare mult-dorita. E în aceste momente pe care le retragă din lumea (și realitățile sale dure) în cazul în care numai pentru a aduna puterea de a face față totul și toată lumea din nou. Solitudinea este important pentru ei, dar au nevoie și de oameni, astfel încât se retrage lor vor fi, de obicei de scurtă durată. Pesti Luna persoane cred, și, să recunoaștem, lumea are nevoie de salturi Pestii de credință.
Unele persoane celebre cu Luna in Pesti: Kirstie Alley, Gillian Anderson, Michael Bolton, Robert Browning, Hillary Clinton, Carson Daly, Robert DeNiro, Morgan Freeman, Sarah Michelle Gellar (Luna si Marte in Pesti), Rita Hayworth, Lauren Holly, Michael Jackson, Martin Luther King, Kevin Kline, Ricky Martin (Luna si Marte in Pesti), Michelangelo, Moby, Moliere (Luna, Venus, Marte si in Pesti), Bill Moyers, Robert Plant, Edgar Allen Poe, Elvis Presley, Jason Priestly , Prince, Judge Reinhold, Gene Rodenberry, Winona Ryder, Charles Schulz, Martin Scorsese, Jerry Seinfeld, Monica Seles, Alicia Silverstone, Ben Stiller, Debra Winger, Catherine Zeta-Jones.
Mercur in Pesti
Mercur in Pesti sunt blând comunicatorii cu o atingere moale, care este plăcut și cald. Unii dintre ei vin peste într-un mod aproape poetic. Nu li sa deranjez prea mult cu detalii, aceste persoane au tendinta de a burete sus sentimentele și stările de mediul lor. Informații pe care le extrage din mediul lor pot fi neobișnuite și cu siguranță unic. Pentru unii, aceasta este puternic înclinată în direcția de emotie si sentiment.
Sunt, în general, ascultători și minunate, atunci când le obține vorbind, conversationalists calde. Cand vine vorba de comunicarea, sunt capricios, iar acest lucru se extinde la scrisori și e-mailuri lor prea. E un fel de lucru ciudat - nu stii niciodata cand vor fi într-o stare de spirit liniștită sau un stat yakking. Aceste persoane nu concurează pentru timpul de aer, dar ele pot vorbi o furtuna atunci când acestea sunt în cadrul din dreapta de spirit. Prezicerea în momentul în care va fi poate fi dificil, totuși. Mercur in Pesti este plin de tact, deoarece ei nu doresc să jignesc pe alții în nici un fel. Ei se simt în publicul lor și, uneori, căutați pentru ceea ce ei cred altii vor sa auda. Da, Mercur in Pesti poate născocire. Nu e că sunt rău intenționat-ei pur și simplu doriți ca alții să fie confortabil.
Acești oameni vin peste ca visatoare si indirecte. Ea poate fi greu să le fixeze la orice credinta unul sau decizie. Nu e că vor să te înnebunească sau ceva-e doar faptul că Mercur in Pesti are, în atât de multe informații din lume și de deschidere le împiedică să ia o poziție pentru prea mult timp. Ei au o aversiune neobișnuit pentru fapte reci și deciziile dure. Determinată mai mult de intuiție decât fapte, acești oameni să evite Lista deciziilor și place. Alții s-ar putea crede, ci le dezorganizat au un talent ciudat de a găsi lucruri, totuși. Există o tendință de a evita munca în detaliu sau legarea se termină în vrac, să nu mai vorbim mintea deriva off la Niciodată-Never Land.
Mercur in Pesti este acordat în la toate nuantele de subiecte și medii. Ei ridica pe subtilitățile de toate tipurile, astfel încât ceea ce le lipsește în organizația pe care o face pentru o perspectivă. Atunci când vă Soarele este Berbec, o mare parte din brashness și mai direct al Berbecului este considerabil atenuat cu Mercur in Pesti. Varsator oameni de soare cu această poziție sunt artistice și umane.
Mercur in Pesti oamenii sunt adesea vagi și indirect în comunicările lor cu alții. În cazul în care ei învață să se exprime cu mai multă claritate, ei vor găsi că o mulțime de problemele pe care le poate întâlni cu neînțelegeri va diminua. Natura lor, impresionabil le poate face o tinta usoara la ori. Planurile lor poate parea prea visator si nerealist să mai practice felul, lipsit de detalii care le fac să pară mai realizabile. Dar Mercur in Pesti viziunea "este extraordinar, și salturi lor de credință sunt admirabile.
Expresia favorit: "Eu cred ..."
Unele persoane celebre cu Mercur in Pesti: Michael Bolton, Billy Crystal (Soare, Mercur, Marte si in Pesti), Elton John (Mercur si Marte in Pesti), Chaka Kahn, Lucy Lawless, Rob Reiner, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Justin Timberlake, John Travolta
Venus in Pesti
Venus in Pesti oamenii se proiecta ca de vis, moale-inima parteneri. Totul despre modul în care flirt promite un timp minunat. Lor este un farmec evaziv - acestea sunt jucausi dulce, un pic capricios, și, probabil, un pic neregulat. Ei apreciază dragoste și poezie, și ei preferă să "simtă out" atât tu cât și relația vă împărtășesc, așa că nu vă așteptați la prea mult de planificare înainte. Sensibilitatea lor poate fi un pic înșelătoare uneori. Da, acestea sunt populare sensibile, dar iubitorii poate considera că această sensibilitate înnebunitoare nu se adresează numai la ei, ci spre întreaga omenire.
Venus in Pesti bărbați și femei, să știi că iubirea lor este neconditionata. Acestea sunt impresionat de starea ta, și iubească și să accepte multumim pentru tot ceea ce se află în interiorul. Ei iubesc underdog și sunt atrasi de oameni aflate in deriva, sau cele care au nevoie de un pic de ajutor. În viziunea lor romantica din lume, ele pot fi nejustificat atrasi de stări de suferință și martiriu, astfel încât acestea să obține ușor în rolul de a salva pe cineva, sau de a fi salvat. Spre deosebire de Venus in Balanta, care înflorește pe egalitate, Venus in Pesti este, de fapt pornit de inegalitatea! Ele pot fi destul de confuz și greu de stabilit cum se simt prin modul lor de relatiile lor. La fel de mult cum ar putea dori să, le este greu să se angajeze. Mulți se termină comiterea, cu toate acestea, cel puțin la suprafață.
Plăcut Venus in Pesti implică bucura de momente de sarcini al licitației și orele romantice cu ei. Tu nu va fi întotdeauna în măsură să conta pe ele. De fapt, puteți fi sigur că se va întinde adevărul fiecare dată într-un timp. Dar amintiți-vă că face acest lucru, deoarece se tem că s-ar putea face rău, și ei nu pot suporta să vă provoace suferință. Încercați să le înțeleagă, deși, care nu este o sarcină ușoară, având în vedere faptul că nu întotdeauna știu ei înșiși. Și, adevărul e, unii Venus in Pesti privat au o poveste de dragoste merge cu ideea de a fi înțeles greșit. Încercați să puneți cu lipsa lor aparentă de direcție în relația - acestea sunt atât de receptiv și deschis la toate posibilitățile că este greu pentru ei să se angajeze la un singur lucru, idee, sau chiar persoană. Acești parteneri interesante te va rasplati cu o dragoste care este acceptarea și vine ca aproape necondiționată ca oamenii pot obține.
Unele persoane celebre cu Venus in Pesti: Drew Barrymore (Soarele si Venus in Pesti), Nick Carter, Shannen Doherty, George Harrison, Lucy Lawless, Moliere (Luna, Venus, Marte si in Pesti), Michelle Pfeiffer (atât Venus și Marte în Pesti), Tom Selleck, John Travolta, Vincent Van Gogh (Venus si Marte in Pesti)
Marte in Pesti
Ușoare-temperat și blând, tipii ăștia și fete trec prin viață într-un mod care cu greu poate fi considerată directă. Marte este planeta de acțiune și afirmare, iar Pestii sunt un semn pasiv, care rareori se afirmă într-un mod direct. Deci, plasarea lui Marte in Pesti este o combinație neobișnuită. Uneori, predispuse la sentimente de vinovatie cu privire la furia lor, precum și dificultăți în afirme, Marte in Pesti indivizii par să "meargă cu fluxul". Acest lucru nu este cu siguranță o poziție foarte activă pentru Marte, nativii si va lasa de multe ori viata "se întâmplă" în loc de a încerca să controleze directia lor de viață. Aceasta este o poziție fermecător, ca indivizi cu Marte in Pesti nu par ca acestea sunt capabile de a afecta o muscă. Cu toate acestea, cei care nu își găsesc expresia creativă pentru această energie poate stârni o furtună prin agresiune indirectă.
Marte in Pesti oamenii nu au nici o problemă să joace jocuri pentru a obține ceea ce doresc, cu toate că nici ei nu știu întotdeauna exact ce vreau! Dorințele lor sunt modificabile și capricios, și e greu să știi cu adevărat unde aceste nativi sta pe vreun aspect deosebit. Alternativ, unii Marte in Pesti oamenii fac să ia o poziție cu privire la aspectele care sunt Pestelui in natura, a face dragoste și compasiune misiunea lor.
Nivelurile de energie fluctuează foarte mult, venind în exploziile de activitate urmate de inerție. Deoarece poate fi dificil de a alinia acest reflux și curge de energie din lume, zi-cu-zi asa cum este, găsirea unui loc de muncă care acceptă acest lucru poate fi greu. Marte in cel mai fericit indivizii Pesti sunt cele care au o priză de creativ, care să le permită să-și exprime dorințele lor de moment, compasiunea și lor, chiar și furia lor, în mod liber și imaginativ. Un exemplu de Marte in Pesti este Bono, solistul de la U2, care pare să fi găsit priza perfecta pentru creativitatea sa, prin muzica sa, și ca un purtător de cuvânt pentru iubire și compasiune. (A se vedea, de asemenea, Sexualitate lui Marte in Pesti).
Unele persoane celebre cu Marte in Pesti: Dido Armstrong, Bono, Billy Crystal (Soare, Mercur, Marte si in Pesti), Sarah Michelle Gellar (Luna si Marte in Pesti), Tom Hanks, Paris Hilton, Elton John (Mercur și Marte în Pesti), Annie Lennox, Rob Lowe, Ricky Martin (Luna si Marte in Pesti), Moliere (Luna, Venus, Marte si in Pesti), Marilyn Monroe, Rob Reiner, John Steinbeck, Elizabeth Taylor, Vincent Van Gogh (Venus si Marte in Pesti)
Pesti Ascendent
"Du-te cu fluxul" pare a fi un motto Pesti creștere. Ei se mișcă despre lume într-un vag directie, mod blând. Ei vin peste ca artiști și iubitori de pace, dar mintea lor deschise și inimile le poate oferi o personalitate cameleon. Alții nu sunt intotdeauna siguri care vor întâlni de la o zi la alta cu o persoană Pesti creștere. Desi adesea liniștit și timid, o altă zi ar putea găsi ei vorbăreț și pasionat. Ele sunt extrem de impresionabili, au o dispozitie visatoare, si proiecta o personalitate moale cu inima. Pestii în creștere vede lumea modul în care doriți să-l vadă la un moment dat, astfel încât obiectivitatea nu este neapărat un punct forte. Nici unul nu este de luare a deciziilor!
Persoanele cu Pesti creștere reziste la orice fel de etichetare - personajele lor sunt schimbătoare, și ei nu doresc să fie fixat în jos sau raportat în nici un fel. Lor este o natură neliniștită, căutând care nu poate fi fericit cu orice fel dintre trăi sau de a fi. Pestii în creștere evită faptele reci, dure și realitățile dure, cum ar fi ciuma. Ei nu au un plan de decisiv pentru ziua de mâine sau chiar azi, preferând să păstreze lucrurile deschis. Din moment ce ei schimbă mintea lor destul de frecvent, si le place sa "simta" prin modul lor de viață, organizarea prea mult sau structura poate fi văzută ca fiind foarte limitare.
Oamenii Pesti creștere în jurul valorii de mers pe jos, cu capul în nori, și chiar și atunci când nu aveți atenția lor, stare de visare lor este aproape întotdeauna evidentă.
Acești oameni caută un parteneriat stabil-una care este de încredere. Oamenii Pesti creștere graviteze pentru partenerii care le tin pe degetele de la picioare lor, și ei vor trece de multe ori pe cele mai mici detalii și verificări realitate la alte lor semnificative. Ei par să aibă nevoie de un partener practic, realist.
Ascendenții Pesti au adesea o sensibilitate la medicamente, și, uneori, sunt predispuse la alergii care vin și pleacă. Constituțiile lor fizice par a fi mai puțin rezistente decât majoritatea.