ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

descriere berbec horoscop












Berbecul este primul din cele douasprezece semne zodiacale de Vest. Și, deși este pe primul loc, acesta este gandit de multe ori ca bebelusul a familiei. Berbecul răspunde la stimuli într-o manieră impulsiv si incapatanata. Complexitatea de înșelăciune viclean, și duplicitatea nu apelează la Berbec. Persoana Berbecului ii place sa opereze din neprihănire (auto-și altă natură), în care el se simte în siguranță. Pericolul este că el poate simti, de asemenea, un acarian prea multumiti.
E o zi pare rău, într-adevăr atunci când Berbec afla ca ei "cel mai bun prieten" la locul de muncă a wangled promovarea ea însăși a fost cu greu caută prin canalele conventionale: completarea formularelor interminabile, de așteptare pentru managerul îngâmfat de personal să-i dea un interviu și se prelungesc pe fiecare inel de interfonie, în speranța că aceasta va fi o veste bună. "Janet a fost promovată", anunță cel mai apropiat vecin Berbec ". "Nu e fabulos?"
Vestea proastă flummoxes adevărat Berbec. Ea simte ca plânge. De ce nu-i spui lui Janet a vrut de locuri de muncă? De ce nu a observat ea lui Janet garderoba seducătoare nou? Desigur că a fost motivul pentru Janet a fost punerea în prelungiri atât de mult în ultima vreme zelos, produse de ros Berbec, la o unghie și griji, "Cum am putut fi atât de prost?" Nu te speria, Berbec, esti departe de prost. Dar tu sunt uneori orbește naivi. Pentru că nu aveți nici motive ascunse ale tale și le place să fie "în față", despre dvs. personale vrea si nevoile, altor oameni mașinațiunile zadarnici tine.
Ia sfatul meu. Pune sinceritatea ta in buzunarul de la spate și să stea pe el o dată într-un timp. Uneori, viața nu este doar simplu corect. Fii în gardă. Check out subtilitățile ei în timp ce se întâmplă. Capul dezamăgirea pe la trecere. Nu așteptați până când film prost este de peste si parcela are ingrosat la un cheag.
Talentul este atribuit tot Berbec la naștere. În cazul în care a dezvoltat de la o varsta frageda talente Berbec "în domeniile artistice le pot duce la o carieră în muzică, solide arte grafice sau artisanry. Tânăr Berbec poate petrece ore practicarea singur într-o cameră doar pentru a perfecta o singură frază muzicală. Crede-mă, acest copil nu este îngrijorat de presiunea de grup sau popularitate, tuturor le place copiilor Berbec oricum. Ele inspiră încredere și sunt plăcut să fie în jurul valorii. Copilul practicarea lui Mozart este, probabil, președinte al clasei sale, precum și concertmaistru al orchestrei școlii și șeful comitetului de peisaj pentru jocul seniori. Ocupat, ocupat, ocupat niciodată nu se oprește Berbec. "Obținerea și du-te pentru a obține din nou" este motto-ul de nezdruncinat Berbec ".
Ca un rezultat al sunetului sens Berbec de sine, el preferă să nu se spună ce să facă. Berbecul este un lider natural și de multe ori cel mai creativ gânditor într-un anumit grup. Originalitatea este rasul lui. Berbecul se confruntă cu haosul și el va sări în dreapta și începe a pune lucrurile la drepturile. Berbec nu se teme să își delege autoritatea și face un efort just și echitabil, în exercitarea puterii. Berbecul nu sunt ușor de influențat de alții. Deși sunt naivi, ele sunt, de asemenea, atât încăpățânată și egocentric.
Berbecii sunt blurters. Din nou, seriozitatea lor copilărească le solicită. Berbecul este al clienților cina care arată părul în supa înainte de a părăsi bucătărie. Berbec înseamnă nici un rău. Ele pot fi, de obicei, instruiți cu aproximativ cincizeci la vârsta transforme limba lor în jurul valorii de două ori înainte de a bâigui adevăruri nedorite.
Deci, Berbecul are caracterul unui tânăr feisty. El solicită recunoașterea în moduri pozitive și asertiv. El nu se contractă în fața conflictului. Nici nu Berbec ia un loc în spate grațios. În cazul în care Berbecul a fost oferit un rol într-un film despre cowboy, el ar vrea să joace invariabil mareșal SUA în Stetson alb pe cal alb. Berbecul este un tip incurabil bun.