ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

descriere leu horoscop















Semnul zodiacal al Leului începe la 21 iulie, dar timp de șapte zile, să nu intre în puterea sa deplină până la sau despre 28 iulie. Începând din acest dată că este în puterea deplină până în august 20 și este apoi timp de șapte zile isi pierd treptat puterea pe seama a deveni suprapus de "vârf" al semnului Fecioarei de intrare.
Semn de foc și de aceste persoane este entuziast, energic, și optimist. Reprezentanții semne sunt oameni fericiți, norocoși. Persoane imobilizate sunt stabile. Ei nu le place schimbarea de mult. Status quo potriveste-le bine. Ei vor lipi de lucrurile și să le făcut.
Persoanele nascute in aceasta perioada întotdeauna scopul de a obține mai sus turma comun al umanității, și ei înșiși la rândul lor sunt in mod natural atrase de personalități puternice - de fapt, ele vor ierta orice defecțiune în oamenii pe care îi plac atât timp cât acestea au individualitate și scop. Ele sunt de obicei generos, tip, și openhearted, le este greu să cred bolnav de alții. În cazul în care răniți, ei grevă înapoi repede, dar au, de asemenea, pur și ierte niciodată nu porți pică. Partea luminoasă a Leul este foarte luminos, într-adevăr, "Sunny Side Up", ele sunt foarte mult sensibile la dătătoare de viață ale proprietăților Soarele nostru sine. Leul este tipic flamboaiant și generos cu farmec extraordinar și un spirit generos.
Soarele este planeta cea mai importantă, deoarece reprezintă o ego-ul lui Leo și individualitatea. Acesta arată ambițiile lor cele mai profunde și trăsături de caracter, în cazul în care acestea au capacitatea de a străluci.
Astfel de oameni reprezinta ceea ce ar putea fi numit heartforce a umanității. Acestea sunt debordant cu simpatie, și sunt în general generos cu o defecțiune.
Ele sunt, de obicei, norocos în materie de bani, având de multe ori banii care le-au de la unthought-a surselor, dar ei tanjesc dupa iubire mai presus de toate, și acesta este un lucru rar ajung.
Astfel de oameni au puterea de a inspira și pe alții, și, ca lideri, cum ar fi Napoleon, născut în acest semn. Ei au o capacitatea de a conduce oamenii lor prin foc sau de deces.
Oamenii care s-au născut în această perioadă au, de obicei, un spirit extrem de independent, ei detestă de control sau de a fi dictat la. Ei au tenacitatea mare de scop și va putere si daca o dată au pus mintea lor pe un plan, scop sau poziția, acestea ajung, de obicei, scopul lor, în ciuda orice dificultate sau obstacol.
Desi plin de ambitie si entuziasm, Leul are să admită o dungă leneș și, având în vedere posibilitatea, va lua calea cea mai ușoară, mai ales atunci când o situație oferă pic de distracție sau de glorie. Acest lucru este ceva leneș, Leo are nevoie de lux pentru a viziona.
Acești oameni sunt de obicei foarte pacient și de lungă suferință, dar daca odata trezit, ei nu cunosc nici o teamă și nici măcar nu știu când se întâlnesc înfrângere, sau sa recunosc atunci când o fac.
Ca o regulă, oamenii nascuti in aceasta perioada se simt izolat și singur în viață, și, dacă nu în mod activ angajați în unele de lucru sau scop, ei devin melancolic și descurajat.


   


 
Leu - Zodia LeuluiOamenii din acest semn sunt lideri naturale și șefii. În realitate, poziția de supraveghere este ceea ce majoritatea oamenilor nascuti sub semnul Leului aspiră la. Ei sunt oameni foarte inteligenti si magnetice. Acest fapt atrage pe alții, dar ei nu ar trebui să încerce să domine toată lumea. Leul numit frecvent "semn al regilor", în conformitate cu inteligența și manierele gratioase. Simbolul lor astrologic "Leul" este considerat a fi regele animalelor. Dar, ca și toți guvernatorii, pe care oamenii ar trebui să învețe să poarte coroana cu modestie. Acestea ar trebui să ne amintim de păcatul lor mare - vanitate.
 
PrieteniNu este întotdeauna ușor să fii prieten cu un popor aceste. Acestea sunt cele mai bune într-o prietenie unu-la-unu în cazul în care ego-ul lor este mai puțin probabil să intervină asupra relației. Aceste persoane pot găsi prietenii lor cele mai de durata cu persoane nascute in perioada lor proprie sau din 21 martie până la 19-27 aprilie și, ciudat, toți acei oameni care s-au născut pe data de 1, 10, 19, 28 sau de oricare lună, pentru motivul că aceste numere acorda și au o atracție simpatic la numărul de Soare, care este numărul de această perioadă.
 
SănătatePersoanele nascute in aceasta perioada ar trebui să aibă mai mult timp să dorm mult, aproape oricine altcineva. Ei au, de obicei, suprasolicita creierele lor, și sunt înclinate să sufere de dureri de cap, probleme cu ochii și alte lucruri în cauză cap. Și ei sunt de natură să obțineți taieturi si rani la nivelul capului, și ei, de obicei, alerga pericol de incendiu. Astfel de oameni, de obicei, cer o atenție constantă medicală.
 
CuloareCulorile lor cele mai potrivite sunt toate nuante de galben, portocaliu, verde pal, si alb.
 
PietrePietrele de naștere pentru această perioadă sunt topazes, chihlimbar, și rubine.