ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

descriere varsator horoscop










Zodia Vărsătorului începe la 21 ianuarie, dar timp de șapte zile, fiind suprapus de "vârf" al semnului anterior, acesta nu intră în puterea deplină până la sau despre 28 ianuarie. Începând din acest dată nu poate lua puterea deplină până la 19 februarie și este apoi timp de șapte zile a pierdut treptat puterea, pe seama a deveni suprapus de "vârf" al Pestilor semn de intrare. Acei oameni născuți care s-au născut în astfel de "vârf", de obicei, de la calitatile ambelor semne. Aceste naturi, în general, tind să se simtă foarte singur în viață. Ele sunt supra-sensibile, și ușor de rănit în sentimentele lor. Vărsătorii au mare dorință de câștig material, dar nu sunt lacomi. Ei sunt lucrători neobosit și sunt dispuși să lucreze pentru ceea ce vor, si nu cere mai mult de partea lor echitabilă. Ei citesc caracter instinctiv, și din acest motiv ei "vedea prin" oameni prea ușor să fie cu adevărat fericit.
Oamenii care s-au născut în luna februarie nu sunt convingatori in dragoste, dar se simt foarte profund.
Ele sunt, de obicei, de mare înșirate, și nervii lor sunt, în general, surescitat. Acest popor de multe ori pierde controlul și apoi spune sau face lucruri pe care le regreta amarnic mai târziu.
Ele sunt, în general, foarte activ pentru binele public, și să dea tot ce au de multe ori pentru a calma suferinta altora.
Ei sunt gânditori bune, si sunt foarte de succes atunci când vine vorba de dezbatere și argumentare, și dificil de a convinge.
Ele sunt excelente în afaceri și finanțe atunci când acestea se aplică mintea lor astfel de lucruri, dar de obicei ele sunt mai mult succes pentru alții, și să facă mai mulți bani pentru alte persoane decât pentru ei înșiși. Astfel de oameni sunt un azil de cunoaștere, raționale, open-minded, dotați cu lățimea de vizibilitate.
Dacă oamenii născuți în acest semn a gestiona sensibilitatea lor biruit si a dezvoltat lor voință, nu există nici o poziție în care nu ar fi în măsură să le atingă. Ele sunt, de obicei, de succes în unele sfera mare de acțiune, în cazul în care acestea pot simti responsabilitățile lor pentru alții. Ca un Vărsătorii idealiste ar dori să vadă că toată lumea este fericită și ambiția lor este de a face ceva important și semnificativ.
Ei iau un mare interes în cadrul reuniunilor publice, adunări de oameni, și ceremonii publice. În ciuda faptului că astfel de oameni iubesc teatre și concerte, și le place să fie în cazul în care o mulțime de oameni se aduna, ei de multe ori se simt singuri.
Daca se naste cu bani, acești oameni arată rar cine sunt. Ei sunt înclinați să lase oportunitățile de alunecare, sau realizarea lor numai atunci când este prea târziu. În cazul în care, cu toate acestea, oamenii născuți în această perioadă aparțin ordinului de jos a umanității au înclinat să-și piardă orice simț al onoarei și principiu, și sunt extrem de nesigure, dificil, în materie de bani, necinstit, și fără scrupule în a obține ceea ce doresc.
Ca iubitorii de aceste persoane sunt pline de surprize. Ei pur și simplu nu poate fi fericit sau împlinit cu excepția cazului în care sunt liberi să facă ce le place. Nu contează cât de profund în dragoste aceste persoane pot fi, ei nu sunt dispuși să-și sacrifice autonomia lor, dar au pus mereu onestitatea înainte de romantism.
În general, nu este adevărat că toți oamenii care s-au născut în acest timp sunt oameni răi. De fapt, cei cu Soarele in Varsator sunt, uneori, «un set împotriva multor» împotriva cote mari sau împotriva unei instituții, pentru drepte sunt în vrăjmășie cu întuneric, în același mod în care leii sunt în vrăjmășie cu hiene.


 


 
Varsator - Zodia VărsătoruluiSimbolul de Aquarias "este omul, care deține două nave în mâinile sale: unul conține apă în viață, altul - mort. Ea simbolizează diviziunea dintre bine și rău, alb și negru. Este în natura Aquarias "care urmează să fie interesați și de realizările științei avansate. De exemplu - calculatoare. În general, îi place să folosească orice realizări tehnice moderne. Uneori, el arată o astfel de mare interes în ele, pe care le pot înlocui contactul cu oamenii, la toate. Lumea interioară a oamenilor care s-au născut sub semnul Aquarias este foarte instabilă. Există destul de frecvent revoluțiile au loc. Acesta este motivul pentru care aceste persoane sunt, de obicei, capricios. Deși Aquarias iubește tot ce e nou el poate găsi acolo ceva vechi.
 
PrieteniEi tind să colecteze prieteni modul în care unele persoane pune împreună o colecție de artă. Varsatorului tipic poate avea atât de mulți prieteni, dar confidenti foarte puține. În prietenie reală sau dragoste se obține cele mai bune pe cu cei de la 5.douăzeci și un-6.douăzeci, 20 octombrie la 27, și, de regulă, cu cei care s-au născut în noiembrie.
 
SănătateAcești oameni sunt înclinați să sufere cel mai mult de stomac, de multe ori prin intermediul nervilor de stomac într-un mod ciudat, care este dificil de a scuti cu medicina obișnuită. Circulație proastă de multe ori le necazuri și, adesea, există unele delicatete a ochilor.
 
CuloareCulorile cele mai favorabile pentru ei sunt toate nuantele de ceea ce sunt cunoscute ca "nuante electrice," ca blues electric și gri electrice.
 
PietrePietrele de naștere pentru perioada sunt safire roz, topazes, și moonstones.